Kaolin Kili
Ağaçlarınızda karşılaştığınız sorunları doğal maden olan Kaolin Kili ile çözün. Doğadan hiçbir kimyasal madde katılmadan direkt olarak çifçimizin hizmetine sunulmaktadır. İçerisinde bulundurduğu elementler sayesinde yaprak gübresi görevinide yapmaktadır. KAOLENİ KİLİ kış uygulamalarında bir ton suya 25 kg kil + %1 katkılı gülleci bulamacı uygulandığında ağaç üzerindeki mantar oluşumunu engeller ve var olan mantarı bitirir. Kabuk altı bırakılan larvalarıda yüzde %95 seviyesinde yok eder.
Kaolin Kili Kullanımı

Kaolin kili kullanılmış deveci armut ağacı
Çiceklenme döneminde atılmaya başlanılan KAOLENİ KİLİ armutlar fare kulağı döneminde başlanır ilk kullanımda 1 ton suya 40 kg dışarıda eritilerek provizatöre dökülür. Zeytin sineği, zeytin kornişi ve pamucaklanmada çok faydalı doğal bir üründür. Doğal maden kullanılan tüm meyve ağaçları canlı ve meyveleri kalitelidir. Bütün meyve ağaçlarında gönül rahatlığı içerisinde kullanılabilen yaz aylarında aşırı sıcaklarda ağacı sıcaklara karşı daha dirençli hale getirir.
Kaolin Kilinin Faydaları Nelerdir?

Kaolin Kili Kullanılmış Şeftali Ağacı
Meyvelerin güneş gören yüzeylerini güneş tarafından yanmasını engeller. Dünyada özellikler tarımda sık kullanılan doğal bir madendir. ABD, İsviçre, Almanya tarımda gelişmiş ülkelerin meyve ağaçlarında kullanımı oldukça ileri seviyededir. Ülkemizde ise kullanımı her geçen gün çiftçilerimizi kaliteli verim alması sonucunda kullanımı artmaktadır. Meyve ( Deveci Armut Ağacı , Elma Ağacı ) ve sebzelerde kimyasal kalıntı bırakmadığından gönül rahatlığı ile her dönem kullanılmaktadır. Her geçen gün artan ilaç maliyetleri karşısında eriyen çifçilerimizin imdadına yetişen çiftçilerimizin ve ağaçlarımızın dostu olmuştur.
Tarım İlçe Müdürlüklerince oluşturulan bilgilendirme sempozyumlarında ziraat mühendislerinin

Kaolin Kili Kullanılmış Elma Ağacı
özellikle üzerinde durdukları ve kullanımının desteklediği videolar yayınlayarak faydalarını anlatmaktadırlar. Her geçen gün çiftçilerimizi bilinçlendiren ziraat mühendislerimiz ihraç edilen ürünlerimizin ilaç kalıntılarından dolayı ürünlerin geri gelmesi sonucu doğan zararları ve uygulamalı bahçelerin tamamen doğal üretiminin faydalarını anlatmaktadırlar.
Şeftali ( sol taraftaki görselde etkilerini görebilirsiniz.), elma, kiraz, armut, zeytin ve tüm meyve bahçelerinde sirke sineği, armut pisillası kırmızı örümcek, akdeniz sineğinin meyvenin tam olgunlaşma döneminde vermiş olduğu zararlar hem ülke ekonomisinde hem de çifçimizin ciddi maddi zararlara uğradığını bilmekteyiz. Kullanılan meyve bahçelerinde bu zararlar en aza inmiş bulunmaktadır. Çağımızın buluşu olarak nitelendirmektedir.
Bu doğal madeni kullanmak istiyorsanız ve aklınıza takılan sorular varsa müşterimizin bize sıkça sordukları soruları cevapladığımız Sıkça Sorulan Sorular sayfasını ziyaret edebilirsiniz.